Fondul de pensii private obligatorii AZT Viitorul Tau, administrat de societatea Allianz-Tiriac Pensii Private, a atras cei mai multi clienti noi prin aderare directa, prin agenti de marketing, atat pe parcursul anului 2009, cat si in intreaga campanie continua de aderare (mai 2008 – ziua de azi), conform statisticilor oficiale publicate de CNPAS (Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale de Stat).

Fondul AZT Viitorul Tau a fost ales anul trecut de peste 15.000 de clienti au ales fondul administrat de Allianz-Tiriac Pensii Private, adica un procent de 29,5% din total.

Tendinta s-a pastrat si in prima luna a anului 2010, cand fondul AZT Viitorul Tau a atras in mod direct peste 1.200 de clienti noi, adica 31,3% din total.

Pe intreaga perioada de aderare continua (mai 2008 – ianuarie 2010), AZT Viitorul Tau este de asemenea lider in atragerea de noi clienti prin aderare directa: aproape 27.000 de participanti, adica 25,1% din total.

Informatiile prezentate se refera la aderarea directa, nu si la transferuri intre fonduri sau la procedura de repartizare aleatorie a clientilor intre fonduri.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si