BRD a lansat o noua versiune a serviciului de internet banking

BRD - Groupe Société Générale a lansat o noua versiune a serviciului de internet banking BRD-Net, care beneficiaza de o tastatura virtuala menita sa intareasca nivelul de securitate. Serviciul este utilizat de peste 250.000 de abonati ai BRD, iar prima sa versiune a fost lansata in anul 2004.
Migrarea BRD-Net catre o noua versiune aduce, pe langa un look nou, si posibilitatea constituirii tuturor tipurilor de depozite la termen, a descarcarii si salvarii extrasului de cont si a informatiilor privind transferurile realizate.

Totodata, clientul poate regasi in cadrul site-ului toate informatiile utile in vederea efectuarii operatiunilor curente, inclusiv informatiile legate de contractul cu banca.

Pentru intarirea securitatii serviciului, noua versiune BRD-Net implementeaza tastatura virtuala. Aceasta apare pe ecran ca o fereastra noua cu caractere numerice pozitionate aleatoriu si dinamic, avand rolul de a creste gradul de securitate a operatiunilor.

„Serviciul BRD-Net face parte din oferta BRD de «banca la distanta», alaturi de Mobilis si Vocalis. Noua versiune arata importanta pe care o acordam acestui canal, complementar retelei noastre de agentii, astfel incat sa oferim clientilor nostri posibilitatea unei alegeri cat mai variate cu putinta pentru a ne contacta. Vom continua sa amelioram acest serviciu in decursul anului”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de strategie si marketing din cadrul BRD.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor gestionate. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de 930 de unitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri