Groupama numeste un manager care va coordona activitatea de vanzari a brokerilor

Groupama Asigurari o numeste pe Ioana Dumitru in functia de manager national relatii brokeri pentru administrarea retelei de brokeri a companiei la nivel national.

Incepand cu luna septembrie a acestui an, Ioana Dumitru va coordona activitatea de vanzari a brokerilor si va fi responsabila de implementarea strategiei pentru acest canal de distributie la nivel national, aflandu-se in directa subordine a lui Dragos Calin, director national vanzari al Groupama Asigurari.

“Ioana Dumitru are o experienta bogata in domeniul asigurarilor si suntem incantati ca a acceptat propunerea de a se alatura echipei Groupama Asigurari si de a consolida strategia de vanzari la nivel national in ceea ce priveste canalul de distributie brokeri”, a declarat Dragos Calin, director national Vanzari.

Ioana Dumitru, in varsta de 34 de ani, are o experienta de peste 9 ani in domeniul asigurarilor.

Din anul 2001, a ocupat succesiv functiile de Account Manager (Brokeri) in cadrul companiei Gras Savoye Romania, Manager Brokeri si Clienti Mari in cadrul Astra Uniqa si Manager Brokeri in cadrul Generali Asigurari, unde a fost responsabila de activitatile comerciale in relatia cu brokerii de asigurare, implementarea strategiei si a planului de actiune, identificarea de noi parteneriate de business si dezvoltarea programelor retail si corporate.

Este absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Litere, Specializarea Spaniola-Engleza. De asemenea, a urmat cursuri de specializare in management, vanzari in asigurari si management de proiecte atat in tara cat si in strainatate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri