Compania independenta de leasing Motoractive SA a inregistrat luna trecuta un nou record de vanzari prin semnarea a peste 600 contracte de leasing in valoare cumulata de peste 11,5 milioane Euro.

Totodata, oficialii companiei au au anunt certificarea sistemului sau de management al calitatii cu standardele ISO 9001:2000 de la Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) la finele lunii Noiembrie.

"Certificarea in domeniul managementului calitatii a reprezentat pentru Motoractive o intarire a convingerii ca procesele ce au loc in cadrul companiei au la baza proceduri bine definite, fara a fi insa in detrimentul flexibilitatii, orientarea catre client fiind una dintre valorile de baza ale companiei.

Obtinerea certificarii presupune o implicare continua din partea managementului si a tuturor angajatilor si o permanenta preocupare pentru imbunatatirea serviciilor oferite clientilor", apreciaza Luiza Balan, Risk Manager in cadrul Motoractive.

Aceasta recunoastere internationala a sistemului de management al calitatii implementat la Motoractive reprezinta o garantie a calitatii serviciilor furnizate de companie, spre deplina satisfactie a clientilor acesteia, persoane fizice si juridice din intreaga tara.

“Auditul de certificare pe care l-am realizat la MOTORACTIVE a constituit o frumoasa si placuta surpriza deoarece am avut ocazia,destul de rara,de a evalua un Sistem de Management in care concepte si principii cum sunt:"leadership","orientarea catre client","implicarea personalului"si "imbunatatire continua"sunt aplicate in spiritul standardului, cu convingere si motivatie.

Dar adevarata "comoara" a unui astfel de sistem este forta tineretii competente si motivatia intrinseca a lucrului din ce in ce mai bine facut.
Sunt convins ca urmand spirala imbunatatirii continue MOTORACTIVE va dobandi continuu recunoasterea si respectul,in egala masura,al clientilor,partenerilor de afaceri si al concurentilor”, a concluzionat domnul Eugen Stan, Auditor Sef in cadrul Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii la finalizarea auditului.

Un recent studiu efectuat de companie in randul clientilor releva un nivel calitativ ridicat al colaborarii acestora cu Motoractive.

Cu o capitalizare de peste 12 milioane Euro si o retea nationala de 10 birouri, Motoractive Leasing ofera servicii la peste 6500 de clienti pornind de la persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii pana la companii multinationale.

Motoractive este subsidiara grupului Leasemart Holding B.V. al carui capital social este detinut de Fondul Romano-American pentru Investitii (80%) si de DEG Deutsche Investitions - und Entwicklungsgesellschaft mbH (20%).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si