Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, si-a majorat in ultima perioada economiile in lei, avand insa si plasamente in euro si in dolari. Guvernatorul BNR si-a majorat economiile in lei in ultimele luni cu peste 60.000 de lei, nivelul acestora urcand la peste 82.000 de lei.
Guvernatorul BNR detinea la inceputul lunii noiembrie economii in lei in suma de 82.233 de lei in doua conturi, plasamente in euro in valoare de 55.238 de euro si alte economii care se ridicau la 11.902 dolari, potrivit declaratiei de avere publicate pe pagina de internet a Bancii Nationale a Romaniei.

Mugur Isarescu detine o casa in judetul Ilfov si o alta casa de vacanta la Dragasani, judetul Valcea. Isarescu a instrainat doua apartamente in luna martie, in valoare totala de circa 200.000 de euro, unul dintre ele fiind cedat fiicei sale - Lacramioara Isarescu, iar celalt fiind donat fiului sau - Costin Isarescu.

Seful bancii centrale mai detine si 80 de actiuni la compania Lafarge Ciment Romania, obtinute in urma programului de privatizare in masa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri