Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, si-a majorat in ultima perioada economiile in lei, avand insa si plasamente in euro si in dolari. Guvernatorul BNR si-a majorat economiile in lei in ultimele luni cu peste 60.000 de lei, nivelul acestora urcand la peste 82.000 de lei.

Guvernatorul BNR detinea la inceputul lunii noiembrie economii in lei in suma de 82.233 de lei in doua conturi, plasamente in euro in valoare de 55.238 de euro si alte economii care se ridicau la 11.902 dolari, potrivit declaratiei de avere publicate pe pagina de internet a Bancii Nationale a Romaniei.

Mugur Isarescu detine o casa in judetul Ilfov si o alta casa de vacanta la Dragasani, judetul Valcea. Isarescu a instrainat doua apartamente in luna martie, in valoare totala de circa 200.000 de euro, unul dintre ele fiind cedat fiicei sale - Lacramioara Isarescu, iar celalt fiind donat fiului sau - Costin Isarescu.

Seful bancii centrale mai detine si 80 de actiuni la compania Lafarge Ciment Romania, obtinute in urma programului de privatizare in masa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romania si Bulgaria, tarile cu cele mai mari scumpiri din UE