eMag a lansat versiunea mobila a site-ului. Clientii pot cumpara de pe telefonul mobil

Magazinul online de electronice, electrocasnice si produse informatice Emag a lansat versiunea pentru telefonul mobil a paginii de internet, "eMag Mobil", clientii avand posibilitatea astfel sa achizitioneze produse direct de pe dispozitivele portabile, a anuntat compania, conform Mediafax.

"eMag mobil deschide un nou segment pe piata comertului online, fiind lansat intr-un moment de crestere accelerata a pietei de Internet mobil din Romania", a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare al magazinului online.

eMag mobil este versiunea compacta a pagini de internet a magazinului online, care permite utilizatorilor sa caute si sa navigheze in catalogul de produse si sa plaseze comenzi.

Site-ul eMag mobil a fost testat in ultimele doua saptamani de peste 3.000 de utilizatori.

"Daca anul trecut telefoanele inteligente cu acces la internet reprezentau 10% din numarul total al terminalelor mobile functionale in retelele telecom, asteptarile operatorilor sunt ca anul acesta procentul sa creasca spre 30%", mai scrie in comunicat.

eMag a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 60%, la 102 milioane euro, iar pentru acest an vizeaza afaceri de 150 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri