Nokia Oyj, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a lansat o noua versiune a sistemul de operare Symbian, introducand in acelasi timp Nokia E6 si Nokia X7, doua noi modele de telefoane care ruleaza pe aceasta platforma, scrie Bloomberg.

Nokia E6 (foto) este destinat clientilor de business si va costa aproximativ 340 de euro (fara taxe si subventii), iar Nokia X7, un terminal creat pentru divertisment si pasionatii de jocuri mobile, va avea un pret de circa 380 de euro.

Modelul creat pentru utilizatorii de business are cu tastatura Qwerty si ecran tactil de inalta rezolutie, conform comunicatului de presa al companiei.

Pe de alta parte, Nokia X7 are un afisaj de 4 inchi si camera de 8 megapixeli pentru imagini si clipuri videoHD. Telefonul are preinstalate jocurile Galaxy on Fire HD si Asphalt 5 HD.

Cele doua terminale sunt primele smartphone-uri Nokia ce contin versiunea actualizata de software Symbian, cu noi pictograme si imbunatatiri in ceea ce priveste utilizarea, precum introducerea mai facila de text, un browser mai rapid si o versiune noua a Hartilor Ovi.

In lunile urmatoare, actualizarea de software, cunoscuta sub numele de Symbian Anna, va fi inclusa pe terminalele Nokia N8, Nokia E7, Nokia C6 si Nokia C7 ce urmeaza sa fie livrate. De asemenea, va fi disponibila spre descarcare pentru aceleasi modele de smartphone-uri achizitionate anterior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri