Nokia E6 (foto) este destinat clientilor de business si va costa aproximativ 340 de euro (fara taxe si subventii), iar Nokia X7, un terminal creat pentru divertisment si pasionatii de jocuri mobile, va avea un pret de circa 380 de euro.

Modelul creat pentru utilizatorii de business are cu tastatura Qwerty si ecran tactil de inalta rezolutie, conform comunicatului de presa al companiei.

Pe de alta parte, Nokia X7 are un afisaj de 4 inchi si camera de 8 megapixeli pentru imagini si clipuri videoHD. Telefonul are preinstalate jocurile Galaxy on Fire HD si Asphalt 5 HD.

Citeste si:

Cele doua terminale sunt primele smartphone-uri Nokia ce contin versiunea actualizata de software Symbian, cu noi pictograme si imbunatatiri in ceea ce priveste utilizarea, precum introducerea mai facila de text, un browser mai rapid si o versiune noua a Hartilor Ovi.

In lunile urmatoare, actualizarea de software, cunoscuta sub numele de Symbian Anna, va fi inclusa pe terminalele Nokia N8, Nokia E7, Nokia C6 si Nokia C7 ce urmeaza sa fie livrate. De asemenea, va fi disponibila spre descarcare pentru aceleasi modele de smartphone-uri achizitionate anterior.