Msg Systems va angaja 50 de persoane la Cluj-Napoca

Furnizorul german de servicii de consultanta si solutii IT msg systems va angaja la centrul de competente din Cluj-Napoca inca 50 de persoane pana la sfarsitul anului, consolidarea unitatii fiind unul dintre obiectivele pentru 2011, potrivit Mediafax.

Msg Systems a deschis centrul din Cluj in urma cu doi ani si are aproape 100 de angajati.

"Centrul de competenta din Cluj reprezinta o locatie strategica de dezvoltare pentru concernul german, in care se formeaza o echipa de specialisti IT care sa participe alaturi de colegii din Germania la realizarea de sisteme software complexe, destinate unor clienti de prima mana, ca de exemplu BMW, Audi, Vienna Insurance Group, Daimler sau Allianz", se arata intr-un comunicat al companiei.

Printre primele prioritati se numara, de asemenea, pregatirea angajatilor din Cluj pentru a putea prelua sarcini in proiecte si a livra un nivel calitativ similar cu cel din Germania.

"Una dintre principalele realizari pe piata locala este ca am reusit in aproximativ doi ani si jumatate sa construim doua echipe de profesionisti IT, una de dezvoltatori Java si o echipa de specialisti SAP, care este aproape unica pe piata din Transilvania, luand in considerare marimea echipei, de aproximativ 40 de specialisti. Anul trecut, afacerile din Cluj au fost de 740.000 euro, in crestere cu 68,2% fata de anul anterior, cand s-a situat la 440.000 euro", a declarat Radu Jinga, directorul general al Msg Systems Romania.

Msg Systems are 3.000 de angajati la nivel mondial, iar centrul de competenta din Cluj a fost deschis la finalul anului 2008.

Compania furnizeaza servicii de consultanta si solutii IT pentru diferite domenii, cum ar fi industria automotive, asigurari/reasigurari, financiar-bancar si cel energetic.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri