Cum arata o zi din viata lui Razvan Valceanu, seful Bitdefender Romania

Pentru ca fiecare zi este diferita de cealalta si isi doreste sa fie constient de acest lucru de cand se trezeste, Razvan Valceanu, directorul general al BitDefender Romania, isi pune alarma sa sune la ore dintre cele mai neobisnuite: 5.57, 6.02 sau 7.17. Vedeti in articolul urmator cum arata o zi din celui care conduce operatiunile locale ale unuia dintre cei mai mari producatori mondiali de software antivirus.

Nu pun niciodata alarma sa sune la o ora fixa. De exemplu, ma trezesc la 6.03 sau 5,57 cand merg la sala sau la 7.17 cand nu ma duc. Si sunt si zile in care nu pun alarma. Daca m-as trezi la aceeasi ora, ar insemna ca toate zilele sunt la fel. Iar gandul ca nu este asa trebuie sa inceapa si cu ora trezesti. De exemplu, era un tip celebru care isi aranja mereu intalnirile la astfel de ore pentru ca daca stabilesti la fix toata lumea intarzie. Pe cand daca faci asa, toata lumea intelege ca acel minut este important”, explica managerul.

De obicei la birou ajunge cel mai devreme in jurul orei 10.00-11.00, dar pana atunci are cel putin una sau doua intalniri de business.

Chiar si cand merge la sala dimineata isi citeste e-mailurile pana la ora noua si, in functie de acestea, uneori isi schimba prioritatile.

Daca majoritatea managerilor primesc cateva zeci sau sute de e-mailuri, nu acelasi lucru se intampla in cazul lui Razvan Valceanu care are in Inbox cateva mii de mesaje. Iar asta se intampla pentru ca setarile de e-mail ale angajatilor permit ca acestia sa primeasca si mesajele spam pentru ca apoi sa le analizeze in laborator si sa le foloseasca in gasirea de noi solutii antivirus.

“Suntem lasati intentionat ca niste cobai sa primim aceste mesaje ca sa vedem in laborator ce se intampla. Spamul reprezinta peste 80% dintre e-mailuri. Iar eu am preluat si conturile angajatilor care au plecat si primesc si spamul lor. In general, pe e-mail petrec in jur de o ora dimineata si, dupa aceea, ma uit fie cand astept un mail, fie la verificarile de rutina.Nu cred ca trece nici o ora fara sa verific mailurile recente”, afirma Razvan Valceanu (foto).

Citeste intregul articol Cum arata o zi din viata lui Razvan Valceanu, directorul general al BitDefender Romania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri