Dupa intalnire, politia a pus la punct un plan de plasare de patrule in zona locuintei fostului director executiv Apple, imediat ce au aflat de la companie de deces, conform Sandrei Brown, purtatorul de cuvant al politiei.

Reprezentantii Apple au transmis politiei ca “este posibil sa se intample saptamana aceasta”, a spus Brown. “Este normal ca politia si Apple sa lucreze impreuna in astfel de cazuri. Daca te gandesti la cine a fost Steve Jobs si contributia adusa lumii, oamenii ar fi putut sa vina in mase la casa lui”.

Jobs si-a dat demisia din functia de CEO al Apple pe 24 august si a murit pe 5 octombrie. Jobs, 56 de ani, a fost diagnosticat cu tumoare in 2003 si a suferit un transplant de ficat in 2009.

Apple a dezvaluit cea mai recenta versiune a iPhone-ului pe 4 octombrie, cu o zi inaintea decesului fondatorului cele mai mari companii de tehnologie din lume.

Citeste si:

Jobs, in ciuda averii estimate la 7 miliarde de dolari, a ales sa locuiasca intr-o locuinta modesta, pe o strada publica, deschisa traficului auto si pietonilor.

Patrulele politiei nu s-au dovedit insa necesare, dupa decesul lui Steve Jobs venind doar circa 40 de oameni la locuinta sa.

“Iata un om care, desi este miliardar, locuieste intr-un cartier absolut normal, nu in spatele unor porti de fier cu paznici la usa”, a spus Bruce Gee, fost angajat Apple care, la aflarea mortii lui Jobs, a venit in fata fostului angajator. “De Halloween, copiii vin si bat la usa lui si cer bomboane ca la orice casa din jur”.

Oameni s-au strans la magazine Apple din intreaga lume si au lasat mesaje de condoleante si simpatie pe intreg Internetul.