F64 Studio, cel mai mare retailer autohton specializat pe aparatura foto, cu afaceri de 11,3 mil. euro la nivelul anului 2010, a inaugurat luni cel mai mare magazin foto din Romania, in zona Pietei Unirii din Bucuresti. Vezi imagini si video exclusive de la lansare.

Wall-Street.ro a fost primul cotidian care a scris despre lansarea noului magazin.

Compania a inaugurat magazinul de1.300 de metri patrati in prezenta multor oficiali ai companiilor partenere, distribuitori si producatori.. Printre invitati s-au numarat oficiali ai eMag, Flanco, Panasonic, Sony, Epson sau Nikon.

"Este un magazin conceptual, cu posibilitatea de testare a multor produse. Nu putem inca sa declaram investitia dar o vom face publica dupa ce vom vedea si noi toate facturile", a declarat pentru wall-street.ro un reprezentant al companiei.

F64 Studio SRL a raportat pentru 2010 un profit de 587.000 euro, in crestere cu 88% fata de 2009. “Simtim cum piata incepe sa isi revina din recesiunea care a afectat industria”, spune Adrian Ionescu, product manager la F64, subliniind ca se asteapta la o crestere a veniturilor pe 2011, fara sa ofere insa informatii suplimentare.

Odata cu inaugurarea acestui magazin, numarul total al angajatilor F64 s-a marit la 120, de la 90 la jumatatea anului.

Ce parere aveti de initiativa F64? Cum vi se pare magazinul? Comentati mai jos.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Camere foto instant pentru visul retro inspirat de Stranger Things