Vezi cum arata cel mai mare magazin foto din Romania - Imagini si Video exclusive

F64 Studio, cel mai mare retailer autohton specializat pe aparatura foto, cu afaceri de 11,3 mil. euro la nivelul anului 2010, a inaugurat luni cel mai mare magazin foto din Romania, in zona Pietei Unirii din Bucuresti. Vezi imagini si video exclusive de la lansare.

Wall-Street.ro a fost primul cotidian care a scris despre lansarea noului magazin.

Compania a inaugurat magazinul de1.300 de metri patrati in prezenta multor oficiali ai companiilor partenere, distribuitori si producatori.. Printre invitati s-au numarat oficiali ai eMag, Flanco, Panasonic, Sony, Epson sau Nikon.

"Este un magazin conceptual, cu posibilitatea de testare a multor produse. Nu putem inca sa declaram investitia dar o vom face publica dupa ce vom vedea si noi toate facturile", a declarat pentru wall-street.ro un reprezentant al companiei.

F64 Studio SRL a raportat pentru 2010 un profit de 587.000 euro, in crestere cu 88% fata de 2009. “Simtim cum piata incepe sa isi revina din recesiunea care a afectat industria”, spune Adrian Ionescu, product manager la F64, subliniind ca se asteapta la o crestere a veniturilor pe 2011, fara sa ofere insa informatii suplimentare.

Odata cu inaugurarea acestui magazin, numarul total al angajatilor F64 s-a marit la 120, de la 90 la jumatatea anului.

Ce parere aveti de initiativa F64? Cum vi se pare magazinul? Comentati mai jos.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri