Google a lansat un nou proiect de catare in colaborare cu un student australian, prin care urmareste sa permita utilizatorilor sa vizualizeze mai multe informatii pentru fiecare rezultat la cautare, fara a fi nevoie sa deschida fiecare link.

Ori Allon, un student la Universitatea New South Wales, a fost angajat recent de Google pentru a continua dezvoltarea proiectului sau Orion search engine, potrivit unui reprezentant al universitatii. "Ori este un angajat al Google, dar acesta este inca un proiect universitar", a mentionat reprezentantul.

Orion ia un cuvant cheie si gaseste paginile cele mai apropiate de subiect, furnizand apoi o portiune dintr-o anumita pagina. "Rezultatele la interogare sunt afisate imediat in forma de extase text extinse, oferind informatii relevante fara a fi nevoie sa se viziteze pagina Web", a spus Allon intr-o declaratie despre tehnologia sa.

El a citat un exemplu de cuvant cheie "American Revolution". Cautarea nu ofera extrase cu cuvantul cheie respectiv, ci si informatii suplimentare despre subiecte precum instoria americana, George Washington si Declaratia de Independenta.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri