Google a lansat un nou proiect de catare in colaborare cu un student australian, prin care urmareste sa permita utilizatorilor sa vizualizeze mai multe informatii pentru fiecare rezultat la cautare, fara a fi nevoie sa deschida fiecare link.

Ori Allon, un student la Universitatea New South Wales, a fost angajat recent de Google pentru a continua dezvoltarea proiectului sau Orion search engine, potrivit unui reprezentant al universitatii. "Ori este un angajat al Google, dar acesta este inca un proiect universitar", a mentionat reprezentantul.

Orion ia un cuvant cheie si gaseste paginile cele mai apropiate de subiect, furnizand apoi o portiune dintr-o anumita pagina. "Rezultatele la interogare sunt afisate imediat in forma de extase text extinse, oferind informatii relevante fara a fi nevoie sa se viziteze pagina Web", a spus Allon intr-o declaratie despre tehnologia sa.

El a citat un exemplu de cuvant cheie "American Revolution". Cautarea nu ofera extrase cu cuvantul cheie respectiv, ci si informatii suplimentare despre subiecte precum instoria americana, George Washington si Declaratia de Independenta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul