Vodafone Romania, al doilea jucator de pe piata locala de telecomunicatii, ofera utilizatorilor prepaid (atat celor noi, cat si celor existenti) 50 de minute nationale si internationale mobile sau SMS-uri nationale pentru orice reincarcare in valoare de cel putin 7 euro credit.

Bonusul, valabil timp de 30 de zile, este disponibil pentru primele 20 de reincarcari, indiferent de frecventa acestora, si poate aduce utilizatorilor un total de 1000 de minute nationale si internationale mobile sau SMS-uri nationale.

Pentru a participa la promotia valabila pana la sfarsitul lunii august, utilizatorii trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul BONUS la numarul 789. Dupa inscriere, bonusul poate fi primit la fiecare reincarcare, pentru un interval de pana la doi ani.

Toti utilizatorii care fac o reincarcare online de cel putin 7 euro credit, prin contul myVodafone, si platesc prin intermediul cardului bancar, primesc un bonus dublu, de 100 de minute nationale si internationale sau SMS-uri. Astfel, dupa primele 20 de reincarcari de acest tip, acestia pot primi un bonus total de 2000 de minute nationale si internationale mobile sau SMS-uri nationale.

Vodafone este al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala cu afaceri de 802 milioane de euro si un profit net de 100 de milioane de euro in 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
O noua metoda de furt de pe card. Cum au procedat doi ploiesteni