Retailerul electro-IT Flanco a deschis doua magazine noi in Capitala, Flanco Valea Oltului si Flanco Drumul Taberei, in urma unor investitii de 340.000 de euro, si incheie astfel anul 2014 cu 11 unitati noi si o retea totala de 89 de magazine, a anuntat compania.

In total, in 2014, proiectele de investitii ale companiei in extinderea si modernizarea rețelei s-au ridicat la peste 1,4 milioane euro. Magazinul Flanco Valea Oltului este amplasat in cadrul centrului comercial Kaufland Brancusi si ocupa 700 metri patrati, iar magazinul din Drumul Taberei se intinde pe o suprafata de 800 metri patrati si se afla in centrul comercial Auchan, scrie Mediafax.

Fiecare unitate are cate 12 consultanti de vanzari. In primele noua luni, compania a inregistrat vanzari de 480 milioane lei, in urcare cu 10% fata de aceeasi perioada din 2013, segmentul telecom si televizoarele cu diagonala mare, dar si produsele de necesitate (electrocasnicele mari si mici) fiind motoarele de crestere in acest an. Flanco estimeaza ca va incheia anul cu un avans al vanzarilor de peste 10%. Compania are peste 1.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Reorganizarea Flanco, reteta care se aplica si astazi cu succes