Coinzone, plaforma de tranzactionare pentru moneda digitala Bitcoin, este incepand cu aceasta luna disponibila comerciantilor si consumatorilor din Republica Ceha. Dupa recenta lansare din Marea Britanie, unde englezii au apreciat si au adoptat rapid noua modalitate de plata, intrarea pe piata din Cehia reprezinta pentru Coinzone un pas important in strategia de dezvoltare si expansiune pe pietele europene.

“La Coinzone ne concentram activ pe furnizarea unei solutii de tranzactionare potrivite pentru utilizatorii europeni care sa incorporeze functionalitatile de care acestia au nevoie, adica le oferim instrumente de plata pentru moneda Bitcoin traduse in limbile locale. De asemenea, le asiguram livrarea fondurilor de care dispun in conturile bancare ale utilizatorilor in monedele clasice dorite”, spune Manuel Heilmann, CEO si Co-Founder Coinzone.

In Cehia, Coinzone este primul furnizor de servicii integrate de tranzactionare cu moneda digitala Bitcoin. Astfel, comerciantii si consumatorii beneficiaza de o platforma sigura, usor de folosit pentru acceptare si utilizare de plati cu Bitcoin. De asemenea, sumele sunt convertite imediat in moneda ceha gratie parteneriatelor solide cu sucursalele bancilor locale, iar banii sunt livrati rapid utilizatorilor in conturile bancare aferente, indiferent de valoarea platii.

Lansarea Coinzone in Republica Ceha vine in intampinarea nevoilor comerciantilor traditionali, restaurantelor, lucratorilor independenti (freelancers), dar si magazinelor online pentru realizare de plati cu Bitcoin pentru produsele sau serviciile pe care le comercializeaza. Procesul de acceptare a platilor cu moneda digitala este unul facil si disponibil prin aplicatii atat de tip iOS, cat si Android. De asemenea, Coinzone se integreaza rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Opencart sau Shopware.
“Suntem incantati ca am reusit sa fim printre primii furnizori care le ofera cehilor metode inovatoare de plata si ca, impreuna cu ei, reusim sa revolutionam segmentul tranzactiilor cu monede digitale.” spune Manuel Heilmann. “Suntem intr-un proces de extindere continua in tari importante din punct de vedere strategic si investim intr-o platforma care sa ofere siguranta si incredere la tranzactionare pentru consumatori. In urmatoarele luni vizam si intrarea pe alte piete si estul si sud-estul Europei.”
Pe langa siguranta platilor si timpul scazut de efectuare a tranzactiei, Coinzone pune la dispozitia utilizatorilor un sistem anti-frauda bine pus la punct si comison zero pentru incasarea sumelor de catre comerciantii care folosesc aplicatia pentru acceptarea de plati cu Bitcoin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri