In prezent, LG Electronics investeste in cele doua unitati de productie in Polonia, pentru a prelua o mare parte din capacitatea de productie a companiei. Una dintre fabrici este amplasata in Mlawa (deschisa in 1999), cealalta se va deschide in Wroclaw in 2007.

In cadrul unitatii de productie din Mlawa se produc monitoare LCD, precum si televizoare cu ecran Plasma si televizoare LCD. Unitatea de productie din Wroclaw va produce monitoare LCD, televizoare LCD precum si produse electrocasnice (frigidere, masini de spalat).

LG detine o retea de 27 de unitati de productie, inclusiv cele mentionate, peste 72.000 de angajati in cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media cu vanzari globale de peste 34,7 miliarde dolari (43,4 miliarde dolari in vanzari consolidate) in 2005, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale, aparate de aer conditionat, televizoare cu plasma, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, si din anul 2004 ca LG Electronics Romania. Cu o cifra de afaceri de 50 de milioane euro in anul 2005, compania vizeaza ca pana in 2007 sa devina brandul premium numarul 1 pe piata locala a electronicelor si electrocasnicelor.