Ofertele eMAG continua si saptamana asta la o gama variata de produse. Daca vrei sa iti iei un laptop nou, la eMAG sunt o multime de reduceri. Daca ai deja stabilit un buget pentru achizitie, alege-l pe cel care ti se potriveste din lista alcatuita de noi.

Laptopurile pentru jocuri sunt din ce in ce mai cautate de pasionatii de gaming. Modele sunt pe alese, iar preturile sunt accesibile. Laptopurile pentru gaming au sisteme de racire speciale, tastaturi cu iluminare si, nu in ultimul rand, procesoare si placi video din ce in ce mai performante.

Laptop Gaming Lenovo, la reducere

Laptop Gaming Lenovo foloseste a saptea generatie de procesoare Intel Core i5. De asemenea, vine cu una dintre placile grafice NVIDIA GTX 1050/1050GTi, oferind o experienta de gaming fluida si un numar mare de cadre pe minut. Laptopul dispune de o stocare HDD, ideala pentru un timp de pornire cat
mai scurt si incarcarea jocurilor rapid.

Laptop Gaming Lenovo se gaseste in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 21%. Vezi pretul AICI!

Oferte eMAG: Laptop HP Gaming

Laptopul dispune de o grafica NVIDIA GTX si de un procesor Intel Core, iar cu sistemul audio Bang&Olufsen si afisajul IPS 4K treci la urmatorul nivel de gaming. HP Audio Boost imbunatateste experienta audio cu tehnologia de amplificare inteligenta, oferindu-va un sunet puternic, clar si dinamic. Campul de vizualizare are un unghi larg, de 88 de grade, care va permite sa purtati conversatii video cu toata familia sau cu intreaga sala de consiliu.

Laptop HP Gaming se vinde cu o reducere de 36% la eMAG. Vezi pretul AICI!

Tastatura gaming Logitech, la reducere la eMAG

Tastatura de gaming Logitech prezinta cele mai bune performante in ceea ce priveste simtul tactil prin taste construite in mod special pentru jucatori. Tastatura are cinci zone de iluminare RGB, care pot fi personalizate dintr-un spectru de pana la 16,8 milioane de culori. Tastele media dedicate permit comenzile play, pause si skip, cat si reglarea volumului muzicii cu o simpla atingere a unui buton, fara sa mai fie nevoie iesirea din joc pentru acest lucru.

Tastatura gaming Logitech se gaseste in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 34%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri