Compania AROBS Transilvania Software achizitioneaza UCMS Group Romania, companie specializata in solutii de management a resurselor umane, pe care o preia de la TMF Group.

Achizitia reprezinta o etapa importanta din strategia de crestere a AROBS Transilvania Software, adaugand astfel portofoliului de produse proprii, doua solutii in domeniul HR - True HR si dpPayroll. Un obiectiv cheie al AROBS este sa aduca cele doua produse intr-o zona de customer experience cat mai buna, atat printr-o reactie agila in procesul de implementare catre clientul final, cat si prin consolidarea aplicatiilor prin ultimele tehnologii prezente pe piata.

AROBS Transilvania Software a implementat, incepand cu 2013, strategia de crestere prin achizitii, intarind si diversificand oferta pentru industriile in care opereaza, incluzand aici si software pentru industriile automotive, travel, life sciences, IoT, cat si aplicatii si produse pentru companii.

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS, declara: "Suntem incantati sa preluam doua produse recunoscute, specializate pe HR, vom adauga acestor produse expertiza noastra si vom oferi servicii si produse mai performante clientilor nostri. Astfel, vom continua sa ne consolidam pozitia pe piata si liniile de business pe piata internationala si din Romania".

Daniel Proychev, Managing Director, Europa de Sud-Est, la TMF Group a declarat:

Citeste si:
Apple plătește 500 mil. dolari în procesul ce vizează încetinirea...
Apple plătește 500 mil. de...

“Suntem incantati sa incheiem aceasta tranzactie cu ARBOS Transilvania Software si suntem convinsi ca aceasta companie este suficient de bine pozitonata pe piata pentru a continua sa dezvolte si sa perfectioneze linia de produse UCMS Romania. Vom colabora indeaproape cu AROBS Transilvania Software, pentru a asigura o tranzitie cat mai usoara clientilor si angajatilor nostri”.

Finalizarea tranzactiei se supune aprobarii prevazute de legislatia din Romania.

In cadrul tranzactiei, RTPR Allen & Overy a asistat juridic compania AROBS Transilvania Software, iar DLA Piper Romania compania TMF Group”.

Citeste si:
AROBS Transilvania devine investitor majoritar al SoftManager CRM+
AROBS Transilvania Software...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cel mai mare declin al vânzărilor de smartphone-uri din istorie
Setari Cookie-uri