Daca ati vrut vreodata sa discutati despre stiri, sa va tineti prietenii la curent sau sa scrieti despre lucrurile care va plac, acum puteti face acest lucru folosind serviciul de blogging oferit de compania Google.

Blogger este un instrument online gratuit, care va permite sa impartasiti ganduri si idei, sa interactionati cu alte persoane de pe Internet. De asemenea, puteti adapta felul cum arata blog-ul si atmosfera acestuia pentru a se potrivi stilului dvs.

Google Blogger ofera urmatoarele functionalitati:

Adaptare conform preferintelor – Modificarea aspectului blog-ului, folosind colectia de template-uri Blogger.

Compatibilitate cu Picasa– Publicati fotografii pe blog-ul dvs. si, de asemenea, publicati fotografii online cu Picasa, software-ul pentru fotografii online al Google.

Integrare cu AdSense - Inserati anunturi publicitare in template-ul dvs. si incepeti sa realizati castiguri de pe urma traficului realizat pe blog-ul dvs.

Controlul accesului – Creati un blog privat, vizibil doar pentru utilizatorii alesi de dvs.

Elemente de pagina – Folositi optiunea de pozitionare cu mouse-ul a 'elementelor de pagina' pentru a va imbogati template-ul cu preferintele dvs. – de exemplu, liste cu cartile si filmele dvs. preferate, continut de pe un site introdus in blog-ul dvs., etc. De asemenea, puteti modifica dupa dorinta tipul de font si culoarea acestuia.

Publicare dinamica – Postarile noi, schimbarea template-ului sau a setarilor blogului apar imediat in blog-ul dvs.

Etichete – Etichetati postarile individuale, pentru a le putea sorta mai usor, ulterior.

Suport pentru *Google Data API - (Dezvoltatori web) Folositi capabilitatile de scriere/citire ale feed-urilor pentru Blogger.

In plus, odata ce deschideti un cont Blogger, primiti automat un cont Google cu care va puteti autentifica cu usurinta pentru multiple servicii Google cum ar fi: Gmail, Google Calendar, Google Talk si multe altele.

"Google, Blogger, AdSense, Gmail, Google Calendar, Google Data API si Google Talk sunt marci inregistrate ale Google Inc. Orice alte companii sau nume de produse sunt marci inregistrate ale respectivelor companii."


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Lider Business Woman Forum: Cum sa "iti albesti" imaginea din online?