Orange Romania extinde reteaua de broadband mobil, prin lansarea serviciilor 3G+, in zece noi orase din tara ajungand la o acoperire totala de 20 localitati, a informat operatorul de telefonie mobila.

Orange isi va extinde acoperirea 3G+ in Braila, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Targu-Mures, Baia-Mare, Buzau, Satu-Mare si Ramnicu Valcea. Serviciile 3G+, care ofera viteze de descarcare a datelor mobile de pana la 3,6 Mbps, au fost lansate de catre Orange in luna iunie in orasele Brasov, Bucuresti, Timiloara, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Ploiesti.

"Extinderea acoperirii 3G+ la 20 de orase si oferta comerciala flexibila asigura clientilor Orange cele mai bune conditii de acces internet mobil sau in locatii fixe", a declarat reprezentantul Orange Romania, Bogdan Rauta.

Orange este lider de piata in Romania cu 8,271 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu aproape 160 milioane de utilizatori pe cinci continente.

Orange Romania estimeaza, pentru 2007, noua milioane de clienti, dupa ce in primul trimestru a depasit pragul de 8,27 milioane. Orange isi propune ca in 2007 veniturile companiei sa depaseasca 1,1 miliarde euro. Orange Romania a avut la sfarsitul lunii martie 2007, venituri de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Orange detine o retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 46 de locatii in toata tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si