Operatorul Romtelecom lanseaza pe piata, incepand cu 1 octombrie, o noua cartela telefonica preplatita destinata convorbirilor internationale, cu tarife reduse pentru convorbiri catre retelele fixe din Italia, Spania, Ungaria, Israel si Turcia.

Noua cartela va putea fi utilizata atat in retelele de telefonie fixa, cat si in retelele de telefonie mobila. Cartela Convorbiri Internationale poate fi utilizata de la orice telefon care este conectat in reteaua Romtelecom, inclusiv de la posturi publice si ofera posibilitatea de a efectua convorbiri cu 0,08 euro pe minut, fara TVA, pentru clientii care efectueaza frecvent apeluri in retelele fixe din tarile mentionate.

Pentru celelalte destinatii se aplica tarifele internationale in vigoare, valabile pentru cartela Evrikard.

Cartela va fi pusa in vanzare in trei variante diferite de credit: 1,5 euro, 3 euro si 6 euro, TVA inclus, iar perioada de valabilitate a creditului va fi diferita, in functie de valoarea acestuia.

Cartela nu poate fi utilizata pentru convorbiri locale si nationale in reteaua Romtelecom sau catre alte retele de telefonie fixa si mobila din Romania, ci doar pentru serviciile de urgenta -112 si Serviciul Vanzari si Relatii Clienti Romtelecom – 930.

Aceasta cartela a fost conceputa ca un instrument de comunicare care ofera posibilitatea efectuarii de convorbiri internationale la preturi reduse zonele din Europa care au fost identificate ca fiind cel mai des apelate de catre romani, au declarat reprezentantii Romtelecom.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, iar grupul OTE detine 54,01% din actiunile companiei, restul fiind detinute de statul roman.

Romtelecom a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afisase pierderi de 4,2 milioane euro. Veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului finaciar al OTE Group.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri