Afacerile producatorului de solutii IT, Materna Information & Communications, se vor ridica in acest an la jumatate de milion de euro, a declarat, potrivit NewsIn, director general al companiei, Alin Bittel.
Bittel a spus ca, un rol important in cresterea afacerilor in Romania il are colaborarea incheiata de curand cu IBM.

Materna a incheiat recent un parteneriat strategic cu IBM pentru implementarea unor solutii de management al activelor strategice si pentru dezvoltarea de servicii de internet si aplicatii guvernamentale.

Compania apreciaza ca parteneriatul cu IBM vine ca urmare a extinderii portofoliului si a intrarii pe noi piete.

“Clientii nostri vor beneficia de pe urma acestui parteneriat, avand la dispozitie o gama extinsa de solutii hardware si software”, a declarat Directorul General Materna Romania.

Materna este activa in Romania de la inceputul lui 2007, cand a achizitionat pachetul majoritar de actiuni in compania romaneasca Best IT Solutions.

Lider printre firmele de software in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, Materna are la nivel mondial 1.200 de angajati, iar in 2006 a realizat o cifra de afaceri de 150 milioane de euro.

Compania realizeaza solutii IT complete pentru optimizarea proceselor in companii si in administratia publica. In Europa de Est, in afara de Romania, Materna a deschis sedii in Bulgaria, Slovacia si Cehia. DE asemenea, sunt planificate si alte activitati in Europa de Est, cum ar fi, de exemplu, deschiderea unei sucursale in Slovenia.

In Germania, Materna a dezvoltat solutii IT pentru administratia publica si pentru Ministerul de Jutitie, implementand software-ul pentru procesul de votare si pentru sistemul online de plata al amenzilor de circulatie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri