Asa cum Wall-Street a anticipat, miscari de forte s-au produs in pozitiile de conducere ale Telemobil. Chris Batalliard a fost numit Chief Executive Officer al Telemobil S.A., companie care opereaza reteaua Zapp, ca urmare a prezentarii demisiei de catre fostul CEO Piermario Di Pietro (foto).

Pe partea tehnica, Vicentiu Dragomir, General Manager Network Operation, isi va asuma in plus o parte din sarcinile si responsabilitatile detinute de Victor Stan (creierul” retelei Zapp) in calitate de Chief Technical Officer, care de asemenea si-a prezentat demisia in cursul zilei de miercuri.

Piermario Di Pietro va ramane membru al Consiliului de Administratie al Telemobil S.A.

Chris Bataillard este fondatorul si CEO Zapp Holdings, si a fost implicat intr-un mod activ atat in partea de management cat si de dezvoltare a companiilor Zapp Romania si Zapp Portugalia.

Anterior acestor activitati, Bataillard a lucrat peste 20 de ani in domeniul financiar-bancar, unde a detinut diverse pozitii, printre care si pe cea de Managing Director al JP Morgan sau Director Executive al departamentului de fuziuni si achizitii la Goldman Sachs. Bataillard a studiat economia la Yale University si detine un MBA de la Stanford.

Componenta echipei manageriale in rest ramane neschimbata. Mai exact departamentele de operatiuni, finante, vanzari, business development, achizitii si corporate affairs vor continua sa fie conduse de: Vijay Srinivasagopalan, Razvan Patrunoiu, Mircea Girbovan, Arda Arkun, Ghassan El Hage si Carmen Lazar.

Comentand pe marginea acestor schimbari Nader Hariri, Presedinte Telemobil, a declarat: “ Este un mare avantaj sa avem deja o echipa manageriala atat de puternica si, cu Chris Bataillard in rolul de CEO, sunt sigur ca Zapp este bine pregatit si pozitionat pentru a beneficia de oportunitatile existente si pentru a face fata provocarilor viitoare.”

Aceste schimbari urmeaza achizitiei, anuntata recent, participatiei de 50% a Qualcomm Incorporated in Inquam Limited - companie care detine Telemobil S.A., de catre grupul multinational Saudi Oger.

Saudi Oger Ltd. este de asemenea actionarul principal al Oger Telecom, lider pe pietele in curs de dezvoltare.

“In urma acestor schimbari, prioritatile noastre nu se vor schimba, grupul Saudi Oger ramanand pe deplin dedicat dezvoltarii si creari de valoare atat pentru actionari cat si pentru angajatii Zapp Romania si Zapp Portugalia”, a adaugat Hariri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
1992 - Primul operator mobil: iti amintesti de Telemobil/Zapp?