"Din aceasta pozitie, el va colabora indeaproape cu Nimrod Kovacs, presedintele UPC Europa Centrala", se arata intr-un comunicat al UPC Romania.

Jack Mikaloff, noul presedinte al companiei de comunicatii, a lucrat in ultimii 10 ani pentru UPC in mai multe tari din Europa. Din noua functie, el va coordona activitatile operationale ale companiei pe piata romaneasca.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De la intrarea pe piata romaneasca, UPC a facut investitii mai mari de 600 milioane de dolari. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Citeste si:

Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB si LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la Internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienti la lumea informatiei, a comunicarii si divertismentului.

Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV în Japonia si Chellomedia in Europa.