Cel putin 10% din cei peste 20 de milioane de clienti ai operatorilor de comunicatii mobile din Romania doresc sa vizioneze programe de televiziune pe propriile terminale, a declarat, la Hanovra, presedintele ANRCTI, Dan Georgescu.
"Impreuna cu Ministerul Comunicatiilor, pregatim trecerea la televiziunea digitala, ocazie cu care vom crea si conditiile tehnice pentru introducerea televiziunii mobile, care, in opinia noastra, va constitui urmatoarea revolutie din domeniu, dupa revolutia GSM. Din estimarile noastre, cel putin 10% din cei peste 20 de milioane de utilizatori de telefonie mobila din Romania vor dori sa aiba acces la acest serviciu", a enuntat Georgescu.

Prezent la CeBIT 2008 (Hanovra, Germania), presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a prezentat oportunitatile de dezvoltare ale sectorului IT&C romanesc si proiectele pe care autoritatea le are in vedere pentru stimularea concurentei pe piata de comunicatii si pentru cresterea atractivitatii sectorului pentru investitorii straini.

"Acordarea unei noi licente de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz si a licentelor care vor permite utilizarea tehnologiei WiMAX sunt doua dintre cele mai asteptate momente de catre investitorii de pe piata romaneascaRomania participa cu un stand national la CeBIT in fiecare an incepand din 2005. La editia 2008 a CeBIT sunt prezente 30 de firme romanesti, reunite sub brandul RomaniaIT. Creative Talent. Technical Excellence.

CeBIT este unul dintre cele mai importante evenimente internationale in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Anul acesta, CeBIT a ajuns la a 22-a editie si se desfasoara in perioada 4-9 martie la Hanovra, in Germania. Aproximativ 6.000 de expozanti din domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei reprezinta 77 de tari la editia de anul acesta, pe o suprafata expozitionala de 496.000 m2. de IT&C", a completat Georgescu.

Romania participa cu un stand national la CeBIT in fiecare an incepand din 2005. La editia 2008 a CeBIT sunt prezente 30 de firme romanesti, reunite sub brandul RomaniaIT. Creative Talent. Technical Excellence.

CeBIT este unul dintre cele mai importante evenimente internationale in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Anul acesta, CeBIT a ajuns la a 22-a editie si se desfasoara in perioada 4-9 martie la Hanovra, in Germania. Aproximativ 6.000 de expozanti din domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei reprezinta 77 de tari la editia de anul acesta, pe o suprafata expozitionala de 496.000 m2.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri