Compania germana Siemens a emis luni un avertisment privind profitul, dupa revizuirea unor proiecte importante in cadrul a trei operatiuni, printre care cea de generarea de energie electrica, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

"Siemens se asteapta ca impactul negativ asupra castigurilor sa atinga 900 milioane euro (1,2 miliarde dolari) in trimestrul actual", potrivit companiei.

Avertizmentul vine in urma revizuirii unor proiecte la operatiunile de generare a energiei electrice, la divizia de mobilitate si la divizia IT Solutions and Services.

Siemens si-a confirmat tinta pentru anul 2010, cand mai multe divizii sunt asteptate sa atinga anumite marje operationale.

Compania si-a propus sa publice primele rezultate ale auditului efectuat la divizia de generare a energiei electrice pana in aprilie 2008.

Compania Siemens se afla in mijlocul celui mai puternic proces de restructurare din ultimii douazeci de ani.
Directorul executiv al Siemens, Peter Loescher, ce a preluat conducerea companiei in mai 2007, este hotarat sa restructureze compania pentru a ajunge din urma companiile rivale, precum General Electric.

Loescher a redus pana acum consiliul de conducere si a regrupat cele zece unitati ale companiei in trei mari divizii: industrie, energie si sanatate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Dobre, Samsung: S20 Ultra, cel mai scump vârf de lance, este și cel mai dorit
Setari Cookie-uri