Solutia BlackBerry este disponibila si pe piata romaneasca. Aceasta permite receptionarea automata de mesaje e-mail si date pe terminalul mobil BlackBerry.

Orange Romania si Research in Motion (RIM) au anuntat ieri lansarea comerciala a acestui serviciu. Pentru BlackBerry pot opta atit clientii companii mari, cit si utilizatorii individuali si companii mici. Tehnologia BlackBerry este de tip push si permite receptionarea automata de mesaje e-mail si date pe terminalul mobil BlackBerry, fara o conectare prealabila a utilizatorului la serverul de e-mail. Cind un e-mail ajunge pe server-ul de e-mail de la birou, acesta este directionat automat catre utilizatori. Acestia pot primi si trimite e-mail-uri si pot citi si retransmite fisierele atasate. Prin sincronizarea mobila a terminalului BlackBerry cu Outlook, clientii isi pot consulta agenda, pot accesa informatii privind clientii firmei, ofertele de pret, stocurile disponibile, rapoartele de vinzari, pot naviga pe Internet si pot folosi terminalul mobil BlackBerry pentru apelurile de voce. Abonamentul este de 35 de dolari/luna pentru solutia BlackBerry pentru Internet e-mail. Principalul concurent al Orange, Connex, anunta ca va lansa acest serviciu in perioada urmatoare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri