LG Electronics, unul dintre liderii globali in domeniul comunicatiilor mobile, anunta lansarea primului telefon Android, care se inscrie in strategia globala LG pe segmentul de terminale smart (inteligente).
Anuntul LG de lansare a primului terminal Android a fost facut la doar o saptamana dupa ce compania, care detine a treia pozitie pe piata terminalelor mobile la nivel global, a anuntat ca va introduce in urmatoarele saptamani trei noi modele de smartphone-uri cu sistem de operare Windows Mobile.

Noul LG-GW620 are ecran complet tactil de 3'' si tastatura Qwerty glisanta. Smartphone-ul foloseste un sistem de operare care a fost creat de la zero pentru a fi compatibil cu un numar mare de aplicatii si servicii dezvoltate de Google special pentru a fi utilizate pe terminalele mobile.

"Obiectivul nostru este sa oferim o gama mare de terminale din categoria smartphones pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a-si alege terminalul potrivit. Telefonul Android este doar unul dintre modelele smart pe care intentionam sa le introducem in intreaga lume in anii care urmeaza", a declarat Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Alaturi de modelul Android, LG a anuntat in luna septembrie a acestui an ca va introduce cel putin 13 modele de terminale smartphone in urmatoarele 16 luni, cu sistemul de operare Windows Mobile. Ultima versiune, 6.5, a fost recent anuntata in urma cu o saptamana.

Modelul LG-GW620 va fi disponibil din octombrie in mai multe piete din Europa. In Romania nu se poate confirma o data exacta de lansare a terminalului.

Pretul terminalului nu poate fi inca dezvaluit, potrivit reprezentantilor companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri