PayPal, cel mai mare procesator de plati online din lume, intentioneaza sa deschida platforma de plati electronice pentru dezvoltatorii exteriori care vor construi instrumente ce vor fi folosite in tranzactiile financiare, scrie InformationWeek.

"Vom oferi modalitati de a patrunde in sistemul PayPal care va permite oricui din orice industrie sa dezvolte noi modele de plata", a declarat presedintele PayPal, Scott Thompson, in cadrul evenimentului Web 2.0 Summit care se desfasoara la San Francisco.

Mutarea este menita pentru a imbunatati noile modalitati de tranzactionare online PayPal din televiziuni, publicitate touch-screen, computere, telefoane mobile si chiar "instrumente inteligente".

PayPal, detinut de site-ul de licitatii online eBay, deja colaboreaza cu producatori de electronice, companii software si dezvoltatorii de aplicatii pentru a implementa idei de tranzactionare mult mai creative, a declarat Thompson.

PayPal urmeaza tendinta Facebook, care a anuntat ca isi "deschide" platforma software pentru a permite dezvoltatorilor exteriori sa contribuie cu mini-aplicatii la site-ul retelei sociale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri