Orange incheie parteneriate cu inca patru cluburi din fotbalul romanesc

Dupa lansarea produsului PrePay Suporter impreuna cu F.C. Dinamo Bucuresti, Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, anunta extinderea parteneriatului cu inca patru cluburi cu traditie in fotbalul romanesc: F.C. Brasov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova si Politehnica Iasi.
In curand suporterii echipelor F. C. Brasov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova si Politehnica Iasi vor putea achizitiona pachetul PrePay Suporter personalizat cu logo-ul echipei favorite din magazinele Orange. Daca sunt deja clienti Orange PrePay, incepand cu data de 6 martie, se vor putea inscrie in PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu numele echipei de fotbal la numarul 321.

PrePay Suporter este un produs de telefonie mobila creat special pentru suporterii fotbalului romanesc. Acesta imbina beneficiile produsului Orange PrePay cu bonusuri acordate ori de cate ori echipa favorita marcheaza un gol sau castiga un meci, cu informatii in timp real despre evolutia acesteia si continut mobil pentru personalizarea telefonului.

"Suntem incantati ca, la o saptamana de la lansarea PrePay Suporter pe piata, patru noi cluburi de fotbal renumite din tara ni s-au alaturat in acest proiect. Ne dorim sa incheiem parteneriate asemanatoare cu cat mai multe cluburi", a declarat Dorin Odiatiu, marketing director Orange Romania.

Orange a inregistrat o scadere a veniturilor in 2009 de 19,5% la valoarea in euro fata de cele 1,31 miliare de euro din 2008. In ultimul trimestru al anului, Orange a castigat peste 300.000 de noi clienti in special datorita lansarii noului portofoliu de abonamente – peste o jumatate de milion de clienti au adoptat unul dintre noile planuri tarifare: Delfin, Pantera, Fluture si Pinguin.

Citeste aici despre cum a revenit pe crestere baza de utilizatori a Orange Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri