GarantiBank a lansat, de la 1 aprilie, serviciul de plata in numerar a facturilor Cosmote Romania, serviciul fiind oferit gratuit clientilor persoane fizice sau juridice ai companiei de telefonie, fie ca sunt sau nu si clienti ai GarantiBank, a anuntat banca.

Plata poate fi efectuata la ghiseele bancii, in baza facturii Cosmote.

Intr-o etapa ulterioara de dezvoltare a acestui serviciu, GarantiBank ar urma sa extinda modalitatile de plata a facturilor Cosmote prin adaugarea unor canale alternative, precum bancomate, Internet banking si direct debit, se indica in comunicat.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

Cosmote Romania, divizie a Cosmote Group, avea 6,9 milioane de clienti la finalul anului trecut. Cosmote este operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, cu 22 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, raspunzand nevoilor de comunicare ale unei piete de 45 de milioane de locuitori.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si