Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila din Romania, lanseaza HTC Desire si HTC Legend, pentru preturi incepand de la de 199 de euro (TVA inclus), respectiv 169 de euro (TVA inclus), anunta oficialii companiei.
Noile modele pot fi achizitionate din 20 aprilie din magazinele Vodafone si ale partenerilor, precum si din magazinul online.

Clientii pot achizitiona HTC Desire la 199 Euro (TVA inclus) si HTC Legend, la 169 Euro (cu TVA), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000, care include 2000 de minute in retea, 400 de minute nationale si internet pe mobil nelimitat.

Cele doua modele HTC utilizeaza sistemul de operare Android 2.1 (Eclair) si o varianta imbunatatita a HTC Sense.

Clientii pot avea acces la aplicatiile folosite din cele sapte ecrane disponibile, existand optiunea de a vizualiza toate cele sapte simultan.

HTC Desire si HTC Legend ofera viteze de pana la 7,2 Mbps in reteaua Vodafone.

HTC Desire (foto sus) are un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, ecran de 3,7” cu rezolutie de 480x800 pixeli, camera foto de 5 MP cu autofocus si blitz, memorie de 512 MB ROM si 576 MB RAM, slot card microSD de pana la 32 GB si card microSD de 4 GB inclus in pachet. De asemenea, acesta ruleaza Adobe Flash 10.1.

HTC Legend (foto jos) are camera foto de 5 MP cu autofocus si blitz, player multimedia, slot card microSD pana la 32 GB si card microSD de 2 GB inclus in pachet.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri