Polita este insotita de o oferta pentru clientii Romtelecom prin care cei care doresc prelungirea politei beneficiaza de o reducere de 50% a pretului asigurarii pe o perioada de un an, la pretul de 10 euro pe an.

Daca utilizatorul nu va opta pentru prelungirea politei de asigurare, aceasta va inceta dupa trei luni.

In cazul in care un client nu vrea sa beneficieze de asigurare gratuita, acesta poate anunta reprezentantii companiei din orice magazin Romtelecom sau apeland 1930 (apel gratuit din reteaua Romtelecom) in termen de 10 zile de la data facturarii, inscrisa pe prima pagina a facturii.

Odata cu asigurarea oferita, Romtelecom instiinteaza clientii ca in cazul in care nu se exprima impotriva, se va considera ca accepta ca Astra Asigurari sa aiba acces la datele lor personale, urmand a fi contactati de un reprezentant pentru prelungirea perioadei asigurate.

Polita de asigurare a locuintei este al doilea astfel de serviciu oferit de Romtelecom in parteneriat cu Astra Asigurari.

In toamna anului trecut operatoul a anuntat ca va oferi noilor abonati (persoane fizice) un serviciu de asigurare de sase luni in cazul in care acestia isi pierd locul de munca.

Acest serviciu consta in subventionarea abonamentelor pentru serviciile Romtelecom pe o perioada de sase luni in cazul in care beneficiarul e afectat de somaj.

Romtelecom a avut anul trecut afaceri de peste 800 de milioane de euro si inregistra la finalul lui 2009: 2,74 milioane de clienti de telefonie fixa, 807.000 de clienti pentru serviciile de internet si aproximativ 885.000 de abonati la serviciile de televiziune digitala.

Astra Asigurari este o companie de asigurari generale controlata de omul de afaceri Dan Adamescu. Societatea de asigurari a inregistrat la finele lui 2009 un volum al primelor brute subscrise totale de 809,471 milioane de lei, in crestere cu 25 % fata de 2008 si un profit contabil net de 6,2 milioane de lei, mai mare cu 68 % fata de 2008.