Facebook este cel mai vizitat site din lume

Reteaua sociala Facebook este cel mai vizitat site din lume, cu peste 540 milioane utilizatori unici lunari, anunta Google.
Potrivit indexului Google AdPlanner, care masoara cele mai vizitate 1.000 de site-uri, in luna aprilie 540 milioane de internauti au vizitat Facebook, comparativ cu cei 490 care au vizitat site-ul Yahoo.

Aproximativ 310 milioane au vizitat Wikipedia, iar mai mult de 100 milioane de utilizatori au vizitat cele mai importante 14 site-uri pe plan mondial. Facebook a inregistrat 570 miliarde de vizualizari, comparativ cu doar 70 miliarde ale Yahoo. Google nu este inclus in acest top.

Indexul este creat de Google pentru a permite companiilor de publicitate sa stabileasca unde vor pozitiona reclame si arata numarul utilizatorilor din intreaga lume. Site-ul cu cei mai multi utilizatori care nu gazduieste publicitate este Wikipedia.

Site-uri ca Mozilla au inregistrat un numar impresionant de vizitatori (140 milioane lunar) datorita accesarilor pentru a afla noi informatii si pentru a descarca browserul web.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri