Dimineata mea a inceput destul de brusc. Dupa foarte putine ore dormite, m-am trezit cu doar jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului, am alergat prin casa ca un disperat si am gonit cu viteza melcului turbat intr-un taxi, jumatate de Bucuresti, pentru a ajunge cat de cat la timp la eveniment.

Prima sesiune a fost cea tehnica, unde ni s-au prezentat in detaliu specificatii tehnice si tehnologii folosite la constructia acestui laptop. Am aflat ca noua jucarie este construita pe o platforma cu totul noua, beneficiind de o serie de elemente noi, inovatoare din punct de vedere tehnologic. Astfel, amplificatorul de sunet este unul dintre cele mai performante combinatii posibile, avand atat o eficienta foarte mare, cat si o calitate deosebita. Incintele acustice beneficiaza de o crestere drastica fata de notebook-urile obisnuite.

De asemenea, incintele acustice sunt situate in afara carcasei, de o parte si de alta a display-ului, fiecare avand o putere de 11W. Motivul pentru care acestea nu respecta modul obisnuit de constructie este ca David Lewis, Chief Engineer Design la Bang & Olufsen, stia foarte bine ca un volum ridicat poate duce la defectarea rapida a componentelor, prin transmiterea vibratiilor de la difuzoare la acestea.

Cititi review-ul complet pe playtech.ro.