Polycom, furnizor global de solutii de comunicare unificate, a inregistrat venituri de 308 milioane dolari in al treilea trimestru, incheiat la 30 septembrie 2010, in crestere cu 27%.
Veniturile nete consolidate pentru acest trimestru au inregistrat o valoare record de 308 milioane dolari, in comparatie cu 243 milioane dolari, obtinute in acelasi trimestru din 2009. Profitul net GAAP pentru T3 2010 a fost de 17 milioane dolari, insemnand 20 centi per actiune, fata de 14 milioane dolari sau 16 centi per actiune, inregistrati in aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul net non-GAAP pentru T3 2010 a fost de 34 milioane dolari sau 38 centi per actiune, in comparatie cu 27 milioane dolari sau 31 centi per actiune, obtinuti in al treilea trimestru din 2009.

La noua luni, veniturile nete au fost de 879 milioane dolari, in comparatie cu 699 milioane dolari inregistrate in aceeasi perioada a anului 2009. Profitul net GAAP pentru primele trei trimestre din 2010 a fost de 35 milioane dolari sau 40 centi per actiune, fata de cel inregistrat in 2009 de 37 milioane dolari sau 44 centi per actiune. Profitul net non-GAAP pentru aceasta perioada a fost de 89 milioane dolari, sau 1,02 dolari per actiune, comparativ cu 74 milioane dolari sau 86 de centi per actiune, pentru primele trei trimestre din 2009.

"In al treilea trimestru, veniturile au crescut cu 27% anual, sprijinite de provizioane record care au generat rezultate foarte bune la finele lui", a explicat Michael Kourey, vicepresedinte executiv, financiar si administrator si CFO Polycom.

Datorita cresterii consecutive pe segmentul de sisteme de retea cu 15% si 31% anual, precum si datorita cererii mari pentru solutiile Polycom, marjele de venit au crescut cu mai mult de un punct procentual secvential si peste doua puncte procentuale anual.

Tudor Bercan (33 de ani) a fost numit, incepand cu luna august, in pozitia de territory manager pentru Europa de Sud Est (SEE) in cadrul Polycom, furnizor mondial de solutii de comunicare unificate, dupa ce a ocupat anterior functia de channel manager SEE.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri