Connex Vodafone isi continua procesul de extindere prin lansarea unui nou magazin in centrul orasului Bucuresti, pe bulevardul Magheru nr. 2-4.
"Suntem incântati saoferim bucurestenilor intreaga noastragamade produse si servicii, intr-un nou magazin Connex Vodafone. Cu putin timp inainte de Sărbătoarea Crăciunului, Connex Vodafone vine si mai aproape de clientii săi, prin cele 29 de magazine din toatatara, cu oferte promotionale avantajoase, inclusiv telefoane la preturi competitive, si multe produse inovative", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Connex Vodafone.

In magazinul din bulevardul Magheru, clientii pot testa si achizitiona noile servicii 3G Connex Vodafone: apelurile video, Internetul rapid, insotite de o gamalargade telefoane 3G la preturi competitive.
Pentru clientii din segmentul de afaceri, noul magazin Connex Vodafone oferasolutii integrate de comunicatii si servicii 3G unice, precum Mobile Connect Card si 3G MultiOffice.

Connex Vodafone este prima retea video mobiladin România, cu un număr de 5.529.007 de clienti, la data de 30 septembrie 2005. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tări si Retele Partenere in alte 27 tări. Cu o gamacompletade servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone oferain prezent servicii către 171 milioane de clienti din intreaga lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum sa te angajezi in IT dupa un curs de programare de 12 luni