Conducerea Koyos.ro, magazin online lansat anul trecut de compania de distributie IT&S, spera ca in primul trimestru din acest an sa vanda in jur de 100 de tablete iPad, a declarat pentru Wall-Street, Dana Iorga, directorul general al IT&S.
Preturile tabletelelor PC lansate in primavara 2010 de catre producatorul american Apple sunt intre 2.195 de lei in cazul versiunii iPad Wi-Fi de 16 GB si 3.610 in cazul iPad de 64 GB WIFI + 3G.

Dispozitivul este vandut si de principalii competitori ai Koyos, magazinele online eMag, PC Fun si Evomag, la preturi care variaza intre 2.199 de lei si 3.769 de lei.

iPad dispune de un ecran tactil de 25 de centimetri, are acces la internet, carti si peste 300.000 de jocuri jocuri si aplicatii multimedia.

Apple a vandut din aprilie anul trecut si pana la finalul anului trecut aproape 15 milioane de tablete iPad, dintre care 7,33 milioane intre octombrie si decembrie 2010.

Anul trecut piata mondiala a tabletelor PC a fost estimata la circa 17 milioane de unitati, iPad avand o cota de 87,4%, conform datelor companiei de cercetare International Data Corporation (IDC).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri