Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est a transportat, vineri, pasagerul cu numarul 4 milioane. Norocoasa clienta, doamna Gyöngyi Póti, care calatorea de la Budapesta la Roma, a primit cu aceasta ocazie un voucher pentru calatorii nelimitate pe timp de un an in intreaga retea Wizz Air, care contine 70 de rute catre 40 de destinatii.

Din mai 2004 cand a efectuat primul zbor, in aproximativ 2 ani de activitate, Wizz Air a primit la bordul aeleiavelor sale 4 milioane de pasageri. Aceasta evolutie dinamica se datoreaza in principal procesului continuu de extindere in Europa Centrala si de Est. Wizz Air este lider de piata pe segmentul low-cost in Polonia, Ungaria si Bulgaria. Anul acesta, compania s-a lansat pe pietele din Croatia, Slovenia si Romania cu obiectivul de a deveni, in curand, lider de piata.

Recent, compania a semnat un contract pentru achizitia a 20 de aeleiave noi, pentru a-si sprijini planul de extindere in Europa Centrala si de Est. Contractul survine cu numai un an dupa ce Wizz Air a comandat alte 12 aeleiave. Astfel, pana in 2012, compania va detine una dintre cele mai mari flote din regiune, care va contine pana la 53 de aeleiave.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Un avion al companiei Wizz Air, implicat intr-un incident