AMR Corp a raportat, miercuri, un profit de 15 milioane dolari, la sfarsitul trimestrului trei, revigorandu-se dupa pierderile de anul trecut.

Compania AMR, care detine cea mai importanta companie aeriana din SUA, American Airlines, a anuntat ca a inregistrat un profit de 15 milioane de dolari, in timp ce, in 2005, a avut pierderi de 153 de milioane de dolari. Actiunile companiei AMR au crescut cu 38 de centi, la 24,48 de dolari actiunea, la New York Stock Exchange, informeaza NewsIn.

Compania American Airlines a declarat ca veniturile sale se cifreaza la 5,85 miliarde de dolari, in 2006, fata de 5,49 miliarde, inregistrate anul precedent.
Scaderea pretului petrolului, cu incepere din luna august, a reprezentat un element de sustinere pentru dezvoltarea industriei de profil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri