După deja celebrul moment în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, armata ucraineană a profitat de moment și a lansat propria sa versiune a Oscarurilor, de data aceasta cu un clasament format din filme înregistrate pe câmpul de luptă.

Astfel, conform Jerusalem Post, un număr de șapte astfel de filme au fost selectate de Ministerul ucrainean al Apărării, fiind punctate în categorii amuzante având în vedere contextul, cum ar fi "Cel mai bun film", "Cel mai bun actor într-un rol secundar", "Cel mai bun film străin etc., după cum urmează:

1. Cel mai bun film: "Navă rusească de război, du-te-n..."

Cea mai bună "peliculă" aleasă de armata ucraineană a fost, așadar, momentul filmat al atacării Insulei șerpilor de către o navă de război rusească, moment în care înregistrarea audio cu răspunsul grănicerului a făcut înconjurul lumii.

2. Cel mai bun actor într-un rol secundar: Tractorul ucrainean în "Îmblânzirea scorpiei"

Cel de-al doilea premiu a mers către un montaj de secvențe cu tractoare ucrainene care trăgeau tancuri după ele, serie de evenimente care au devenit de asemenea faimoase, aruncând armata rusă în ridicol.

3. Cel mai bun film străin: Bayraktar

La acest capitol, Ministerul Apărării Ucrainene a publicat un colaj de materiale video cu lovituri aeriene ale dronelor turcești Bayraktar asupra tancurilor rusești.

4. Cea mai bună imagine: Un sărut de la Stinger

Așa cum o sugerează și titlul ales pentru acest premiu, este vorba despre un elicopter rusesc doborât cu celebrele rachete antiaeriene Stinger.

5. Cea mai bună coloană sonoră: Imnul național al Ucrainei interpretat într-un adăpost antiaerian

Cel de-al cincilea premiu acordat a mers către un grup de copii care a intrepretat imnul național al Ucrainei într-un adăpost presupus a fi în Harkov.

6. Cea mai bună actriță: racheta antitanc Javelin în "Arderea orcilor"

Cel de al șaselea material selectat înfățișează distrugerea unui tanc rusesc cu ajutorul deja celebrelor rachete portabile Javelin.

7. Cea mai bună scenografie: Ambuscada

Ultimul premiu acordat de armata ucraineană este pentru scenografie, punctând ambuscada în care a fost prinsă o coloană de blindate rusești în momentul când încearcă să treacă printr-un oraș ucrainean.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri