Serviciul de Informații al Ministerului ucrainean al Apărării precizează că soldații ruși au înființat într-un oraș din Belarus un bazar în care vând lucrurile furate din casele ucrainenilor pe care le-au jefuit în timpul invaziei.

Bazarul în are liber, organizat de către soldații ruși, s-ar afla în orașul Naroulia din Belarus, în apropierea graniței cu Ucraina. Acolo, armata lui Putin expune bunurile furate din casele ucrainenilor care au fugit din calea războiului. Înregistrări video și audio care expuneau această practică a invadatorilor ruși, de a jefui locuințele civililor, au apărut din ce în ce mai des în mediul online.

Oficialii ucraineni precizează că în bazarul respectiv rușii vând mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, frigidere, bijuterii prețioase, biciclete, autoturisme, motociclete, vase, covoare, opere de artă, jucării sau cosmetice.

”Tot ce au obținut prin jefuirea civililor din Ucraina”, adaugă reprezentanții ucraineni.

Ei ar fi încercat să schimbe și valuta furată, dolari și euro, dar din cauza restricțiilor, cetățenii din Belarus sunt reticienți și îi îndeamnă să meargă la bănci.

Sursa foto: Головне управління розвідки Міністерства оборони України / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri