Liderul republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, cunoscut pentru încălcările sistematice ale drepturilor omului în această regiune, pe care o controlează cu mână de fier, şi-a numit duminică fiul, Adam, în vârstă de 15 ani, în fruntea serviciului său de securitate, a anunţat ministrul sănătăţii cecen, Adam Alhanov, transmite EFE, preluat de Agerpres.

'Îl felicit din toată inima (...) pe Adam Kadîrov pentru numirea sa în funcţia importantă de şef al departamentului de securitate al liderului Republicii Cecenia", a scris Alhanov pe Telegram.

Oficialul cecen a subliniat că Adam, "în ciuda tinereţii sale, are deja o mare experienţă practică" şi are un "spirit războinic puternic", aşa că nimic nu-l va opri când vine vorba de a-şi apăra tatăl, poporul, religia şi patria.

Sursă foto: Никола Миковић / Nikola Mikovic/Twitter

Adam Kadîrov, decorat pentru "meritele sale" atât în Cecenia, cât şi în Tatarstan, a devenit subiect de controversă în septembrie, după ce a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care bătea un rus arestat pentru că ar fi dat foc Coranului.

Liderul cecen şi-a susţinut fiul şi a declarat că este mândru de comportamentul său, în timp ce autorităţile ruse au preferat să ignore incidentul, remarcă EFE.

Sursa foto: en.kremlin.ru

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri