Un videoclip postat de Centrul pentru Comunicare Strategică (Stratcom Centre) al guvernului ucrainean pe rețeaua X face un pic mai multă lumină în cazul ajutorului militar trimis de România Ucrainei.

Astfel, videoclipul, care are 52 de secunde și are pe fundal melodia „Trăiască România”, interpretată de Nicu Alifantis în perioada Cenaclului Flacăra, transmite explicit mesajul că România a livrat Ucrainei nu mai puțin de 15 convoaie de ajutor militar Ucrainei.

De asemenea, videoclipul face o paralelă între diverse filmări realizate în România în perioada Revoluției și unele realizate în timpul unor manifestații pentru democrație desfășurate în Ucraina.

Cât despre ajutorul concret oferit de România Ucrainei, despre care autoritățile de la București nu au vorbit explicit niciodată, în imagini putem vedea celebrele TAB-uri românești, precum și lansatoare de rachete, care par să fie lansatoarele multiple APR-40, realizate la Bacău, de 122 mm.

În același timp, videoclipul menționează explicit faptul că România va ajuta la antrenarea piloților ucraineni de F16, dar și că a găzduit mii de refugiați ucraineni din momentul în care aceștia au început să-și părăsească țara în masă.

Videoclipul se încheie cu un mesaj conform căruia Ucraina nu va uita niciodată generozitatea țării vecine, România.

Sursa foto: Shutterstock / M.Moira

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri