Finalizarea constructiei este programata pentru prima jumatate a anului viitor. Noul magazin Hornbach va avea o suprafata de 20000 metri patrati si va fi unul dintre cele mai ample proiecte ale companiei in Romania.

Echipa bpv Grigorescu Stefanica a fost condusa de Anca Parascan (foto), coordonatoarea departamentului de drept imobiliar si i-a avut in componenta pe avocatii Nicolae Ursu (drept imobiliar) si Alina Melcescu (drept societar).

Hornbach, unul dintre cei mai mari jucatori din bricolajul romanesc, a inregistrat o scadere cu 3,13% in 2010 a cifrei de afaceri, de la 73,73 milioane euro la 71,42 milioane euro.

Citeste si:

De asemenea, grupul german ce activeaza pe piata din Romania din 2007 a raportat si o scadere a profitului. Declinul a fost de 7,8% in 2010 fata de anul fiscal 2009, de la 3,33 milioane euro la 3,07 milioane euro.

bpv Grigorescu Stefanica este rezultatul unei fuziuni recente dintre casa de avocatura bpv Grigorescu si firma Stefanica & Florea. Casa de avocatura bpv Grigorescu a fost infiintata in urma cu cinci ani, iar Stefanica & Florea a fost fondata in 1997.