Invitata emisiunii WALL-STREET 360 de joi, 20 noiembrie, este Roxana Olteanu, CFO al Elgeka Ferfelis, unul dintre cei mai mari distribuitori de FMCG din Romania.

Roxana Olteanu a absolvit in anul 1997 facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE Bucuresti. Studiile de specialitate le-a continuat cu ACCA, devenind membru in anul 2003 si fellow in anul 2009. Imediat dupa terminarea facultatii, a lucrat pentru perioade scurte de timp in Ministerul de Finante si intr-o firma de leasing.

Incepand din septembrie 1998 s-a alaturat echipei de audit din cadrul KPMG. A lucrat in cadrul KPMG pana in luna mai 2004, fiind implicata in misiuni de audit, due diligence, consultanta in special pentru clienti cu activitate de productie.

Incepand din mai 2004 devine membru al echipei Elgeka Ferfelis Romania; initial Director Financiar al Elgeka Ferfelis Romania, ulterior, din 2005, CFO al intregului grup Elgeka in Romania, grup ce cuprinde: Elgeka Ferfelis Romania (firma de distributie produse FMCG), Gatedoor si Grecrom (ambele firme de real estate: asset management). Incepand cu anul 2006 Elgeka Ferfelis Romania investeste intr-o firma similara de distributie in Bulgaria.

Cum a evoluat riscul de credit in ultimii ani? Si-au disciplinat companiile platile? Avand in vedere ca Elgeka Ferfelis este unul dintre cei mai mari distribuitori FMCG din Romania, cum arata evolutia acestui sector de activitate in ultimii ani, precum si in 2015? Acestea sunt doar doua intrebari la care Elgeka Ferfelis a raspuns la WALL-STREET 360.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 17-22 noiembrie, realizata in parteneriat cu firma de asigurari comerciale Euler Hermes, este dedicata Riscurilor si IMM-urilor din Romania.

Citește și
Riscurile si firmele: ce a spus Dragos Doros (KPMG) la WS 360
Setari Cookie-uri