Ce se intampla la BurgerFest

Daca vreti sa va ingrasati, acum este momentul. Bucatarii vor prepara burgeri pentru cei prezenti la eveniment. Totodata, va fi acordat titlul Cel mai bun burger, intr-o competitie la care sunt invitate toate localurile de profil. Juriul va puncta gustul, metoda de gatire si aspectul fiecarui burger in parte.

O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentanti ai localurilor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale si o fotografie relevanta. Locurile sunt limitate la 16 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 8 mai. Daca numarul de persoane inscrise va fi mai mare, se va organiza in prealabil un turneu de calificare.

La BurgerFest vor avea loc si concerte, jocuri si concursuri. Doritorii pot cumpara abonamente la BurgerFest de pe MyTIcket.ro si Iabilet.ro, incepand din prima saptamana a lunii mai.

Sursa foto: Burger/Shutterstock.com