Într-o lume dinamică a industriei de beauty, nu multe sunt brandurile care reușesc să se distingă prin inovație constantă și o creștere impresionantă. Un exemplu de excelență în acest domeniu este Cupio, brandul de cosmetice profesionale care celebrează în luna martie a acestui an, 12 ani de activitate.

O călătorie începută în 2012 cu pasiune și viziune, a transformat un brand românesc într-o poveste de succes remarcabilă, subliniind angajamentul său pentru calitate și satisfacția clientului. Cupio a reușit, în cei 12 ani de activitate, să își consolideze poziția atât pe plan național, cât și internațional, adaptându-se continuu la dinamica pieței și la cerințele consumatorilor.

12 ani de Cupio, celebrați prin Campania SEASON 12

Aniversarea acestui moment important în istoria brandului românesc este marcată printr-o campanie specială, denumită "Season 12”.

Campania aniversară e inspirată de dinamica și captivarea specifică serialelor TV. „Season 12” nu este doar o simplă campanie, ci o celebrare a fiecărui episod din povestea Cupio. La fel cum serialele preferate ne surprind cu fiecare sezon, Cupio este determinat să își surprindă în continuare ”spectatorii” cu produse noi și revoluționare.

”Season 12 este un prilej atât de a privi înapoi, cu mândrie, la realizările îndeplinite, dar și de a privi înainte cu entuziasm și încredere, de a adăuga noi capitole pline de culoare, inovație și frumusețe în povestea brandului”, a declarat Răzvan Ștefănescu, Director General al Cupio.

Aniversarea Cupio este celebrată, în luna martie, cu promoții speciale pentru clienții fideli ai brandului. Pe www.cupio.ro îi așteaptă reduceri speciale la produsele lor preferate de manichiură, machiaj și îngrijire personală.

O cifră de afaceri ce reflectă succesul

Anul ce tocmai a trecut, a marcat un moment semnificativ pentru Cupio, care a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri cumulata la nivel de grup, impresionantă: peste 104 milioane de lei. Această realizare nu numai că subliniază creșterea constantă a brandului, dar și consolidarea sa pe piața de beauty din România și dincolo de granițele țării.

Prin extinderea rețelei sale, cu 24 de magazine fizice în România și prin consolidarea echipei la 190 de angajați, Cupio demonstrează o expansiune strategică și o dedicare față de comunitatea sa.

https://www.youtube.com/watch?v=cJWT0nlOndc&feature=youtu.be

Inovație continuă

Un pilon central al succesului Cupio este inovația: numai în ultimul an au fost lansate peste 1000 de produse noi, acest număr impresionant constituind un indicator clar al consecvenței brandului pentru diversitate și inovație.

Nu în ultimul rând, eficiența logistică impresionantă, ilustrată prin coletarea și expedierea din depozitul central Cupio, a peste 3 milioane de produse, anul trecut, subliniază angajamentul brandului față de satisfacția clienților.

Cupio - Lider de piață

Potrivit unui studiu realizat de MKOR, Cupio se bucură de o notorietate impresionantă pe piață, fiind una dintre cele mai cunoscute mărci de ojă semipermanentă din Romania. Astfel, 9 din 10 persoane familiarizate cu brandul ar opta pentru produsele Cupio în ceea ce privește achiziția de oje semipermanente.

Studiul de piață nu numai că evidențiază fidelitatea clienților, dar și poziția de lider pe care Cupio o ocupă în mintea consumatorilor.

Cupio, 12 ani de succes

Cupio nu este doar un brand; este o poveste de succes care continuă să inspire și să inoveze industria de beauty. Prin angajamentul său față de calitate, inovație și satisfacția clienților, Cupio se situează în topul preferințelor persoanelor pentru care frumusețea și îngrijirea personală contează.

Aniversarea a 12 ani de activitate este un moment de celebrare, dar și un punct de plecare pentru noi realizări și succese. Cu o viziune clară pentru viitor și un angajament neclintit față de excelență, Cupio este pregătit să redefinească standardele în industria de beauty și să continue să inspire frumusețea în viețile consumatorilor săi.

Sursa foto: Cupio.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri