A zecea editie a ghidului

Colectia emblematica Louis Vuitton City Guides sarbatoreste cea de-a zecea editie a ghidului turistic prin adaugarea a sase destinatii noi: Bucuresti, Glasgow, Lausanne, Palermo, Manchester si Saint-Tropez. Astfel, Louis Vuitton City Guides prezinta in detaliu, in acest an, 32 de orase.

De asemenea, pentru prima oara, Mumbai, Miami, New York, Paris si Tokyo sunt disponibile in volume individuale.

Completate in fiecare an, ghidurile devin extrem de utile pentru turisti si oameni de afaceri, dar chiar si pentru locuitorii oraselor prezentate, intrucat, pe langa localurile cunoscute si testate, sunt propuse cele mai noi adrese ale locatiilor de top.

Oameni celebri vorbesc despre orasele pe care le indragesc

Pentru a surprinde atmosfera oraselor, in editia din acest an a ghidului, Louis Vuitton apeleaza la jurnalisti, scriitori si artisti, dar si la treizeci de personalitati, care impartasesc propriile amintiri cu privire la orasul pe care il indragesc.

Cantareata de opera Angela Ghiorghiu a fost aleasa pentru a povesti depre Bucuresti, in timp ce actrita Monica Belluci va vorbi despre Roma si va face publica adresa ei din capitala Italiei.

Orase europene, capitale si destinatii-cheie

Hoteluri moderne, de lux, locuri secrete, restaurante haute cuisine, cafenele, piete cu produse organice si delicatese, galerii de arta, showroom-uri, muzee, spa-uri si magazine de lux, toate insumeaza 7.000 de adrese, in 32 de orase europene, prezentate in noua volume. De asemenea, ghidul este insotit de harti practice si clare, care il transforma intr-un instrument util pentru fiecare turist. Ghidul oraselor europene are un pret de 100 euro.