Acest nou statut implica realizarea unei colaborari tehnologice si creative de lunga durata intre artist si Intel, will.i.am (foto) fiind o persoana pasionata de tehnologie. will.i.am a primit deja legitimatia Intel, pe care a prezentat-o cu umor in cadrul unei conferinte de presa din Anaheim, California.

“Aproape tot ceea ce fac implica procesoare si computere, iar atunci cand vad un chip Intel ma gandesc la toate acele minti creative implicate care ma ajuta sa imi amplific propria creativitate”, a declarat will.i.am.

Acest parteneriat este parte a viziunii Intel “compute continuum”, ce presupune ca din ce in ce mai multe echipamente sa fie conectate la Internet, si a initiativei “visual life”, care exploreaza modul in care experientele vizuale precum fotografiile, clipurile video si filmele redefinesc relatia pe care utilizatorii o au cu laptopurile, smartphoneurile, tableturile sau alte echipamente.

In rolul sau, will.i.am va colabora cu Intel in multe cercetari tehnologice creative, parte a “ continuum-ului de computing”, ce pot include echipamente precum laptopuri, smartphoneuri si tablet PC-uri. Complementar rolului sau de solist in cadrul Black Eyed Peas, will.i.am lucreaza deja la crearea de muzica pentru brandul Intel.

Citeste si:

Nu au fost date publicitatii mai multe informatii, dar Deborah Conrad, vicepresedinte si director de marketing Intel, a precizat faptul ca parteneriatul dintre companie si will.i.am cuprinde atat divertisment cat si tehnologie.

“Intel este in plin proces de transformare a modului in care comunica cu oamenii”, a precizat Conrad. “Parteneriatul nostru cu will.i.am este un prim exemplu prin care aratam modul in care dorim sa transmitem si sa oferim experienta Intel oamenilor. Este imperativ ca Intel si inovatiile noastre sa faca parte din cultura globala a tinerilor care folosesc noi dispozitive si adopta noi forme de comunicare si divertisment.”

Vezi profilul de Facebook al vocalistului trupei muzicale Black Eyed Peas: http://www.facebook.com/william?v=wall